Definitívne výsledky štvrtého kola periodickej aukcie organizovaného RM-Systémom Slovakia, pre pokyny prijaté od 28.8.1993 do 5.10.1993
Výsledky spracované v tabuľke usporiadané abecedne podľa názvu emitenta. Definitívna štatistika.