Komunálne obligácie pre dopravu v Žiline - Žitňanský, Eduard
V Žiline prvá emisia komunálnych obligácií na Slovensku, ktoré sprostredkovala Prvá komunálna banka, a.s. Žilina (hodnota emisie 100 miliónov korún) na výstavbu trolejbusovej dopravy v meste. Filozofia a služby banky.