Košická mliekáreň, a.s. Kótovací inzerát emitenta
Informácie o Košickej mliekárni, a.s., emitentovi kmeňových akcií uvádzaných na vedľajší trh Burzy cenných papierov v Bratislave Interbankou, a.s., pobočka Bratislava.