Problémy sa majú riešiť spoločným hľadaním východísk - Hlinka, Z.
Pripomienky gen. riaditeľa RM-Systém Slovakia k materiálu o súčasnom stave na kapitálovom trhu na Slovensku od R. Vochyana (Trend 1993, č.35-38).