Štátne dlhopisy - Bak, Š.
Štátne dlhopisy, ich vydávanie a predaj - legislatíva. Postup predaja. Obchodovanie na primárnom a sekundárnom trhu. Vyplácanie kupónu a odkup splatných dlhopisov. Účtovanie obchodov. Zdaňovanie štátnych dlhopisov.