Soviet economic growth since 1928: the alternative statistics of G.I. Khanin Ekonomický rast v ZSSR od roku 1928: alternatívna štatistika G.I. Khanina - Harrison, M.
Reálny ekonomický rast ZSSR od r. 1928 podľa novouverejnených, neskreslovaných a nie oficiálnych štatistických údajov G.I. Khanina. Hodnotenie dôveryhodnosti údajov. Výsledky Khaninových skúmaní za r. 1928-1987: dlhodobý a krátkodobý rast, reálny HDP, inflácia a produktivita.