Zlepšenie ekonomickej situácie očakáva len jedna firma z desiatich - Romanová, Jarmila
Príčiny a obmedzujúce bariéry rastu priemyselnej výroby a podnikania z pohľadu podnikateľských subjektov. Hodnotenie ekonomickej situácie (negatívne saldo). Očakávanie vývoja hlavných ekonomických ukazovateľov - dopyt v tuzemsku, dopyt v zahraničí, výroba tovaru, počet pracovníkov, mzdy ceny atď. Pozitívne tendencie (okrem zvýšenia vývozu do zahraničia) v znížení zásob hotových výrobkov, stabilizácii cien priemyselných výrobkov a v aktivizácii malého a stredného podnikania. - Výsledky zverejnené koncom júla 1993 Štatistickým úradom SR.