comparative review of privatisation strategies in four former socialist countries - Simoneti, M.
Medzinárodné porovnanie privatizačných stratégií v štyroch bývalých socialistických krajinách - Maďarsko, Poľsko, bývalé Česko-Slovensko a východné Nemecko. Zámery a hlavné charakteristiky privatizácie. Právny a inštitucionálny rámec. Metódy a spôsoby privatizácie. Malá a veľká privatizácia.