Bez peňazí môže konverzia v Detve vyjsť navnivoč - Brunovský, O.
Ako sa konverzia zbrojárskej výroby na Slovensku prejavuje v Podpolianskych strojárňach v Detve. Rozbeh civilnej výroby v rámci konverzných programov (4) brzdí nedostatok peňazí, neochota bánk poskytovať úvery. Absencia koncepcie zbrojárskej výroby na Slovensku. Privatizačný projekt vedenia podniku. Spolupráca s americkým partnerom oddialená.