Dražby majetku miest by mohli odblokovať trh, vraví organizátor aukcií - Brunovský, O.
Skúsenosti T and C - 1. národnej aukčnej spoločnosti, s.r.o. Bratislava - s usporiadaním verejných dražieb nehnuteľností vo vlastníctve miest. Stanovenie vyvolávacích cien (mali by byť minimálne). Skúsenosti z privatizácie. Výhody a nevýhody dražieb. Perspektívy spoločnosti, snaha o zatraktívnenie aukcií a rozhýbanie trhu s nehnuteľnosťami.