Slovensko to bude mať na svetovom privatizačnom trhu ťažké Privatizácia - Beer, Gabriel
Privatizácia štátnych podnikov vyspelých krajín (dôsledok celosvetovej recesie) a jej vplyv na nižší príliv zahraničného kapitálu na Slovensko v druhej etape privatizácie. Záložné právo a privatizácia. Slabiny účasti zamestnancov na privatizácii, zamestnanecké účastiny.