Služby pre podnikovú sféru Adaptácia podnikov Slovenskej republiky na trhové podmienky v roku 1992 - Marčičiaková, Ľ.
Ponuka služieb pre podniky zo strany rôznych organizácií, vládnych a nevládnych inštitúcií a špecializovaných firiem. Situácia v oblasti bankových a úverových služieb. Skvalitnenie poisťovacích služieb. Rozvoj informačných služieb a informačné zabezpečenie slovenských podnikov, aktivity Zväzu priemyslu SR, možnosti ekonomických ministerstiev, využitie Európskej databanky (EDB). Poradensko-konzultačné služby a služby na podporu inovačnej aktivity.