Francúzi uvítajú viac informácií o Slovensku - Valach, V.
Informácia o seminári usporiadanom 8. najväčšou bankou na svete - Credit Lyonnais Bank - v Paríži začiatkom októbra. Cieľ seminára - pomôcť francúzskym podnikateľom pri rozhodovaní o stratégii ich prieniku na stredoeurópske trhy.Slovensko reprezentoval V. Valach, generálny riaditeľ Credit Lyonnais Bank Slovakia.