Ako štát diskriminuje súkromných podnikateľov - Hagyari, P.
Konštatovanie autora, predsedu Konzervatívnej demokratickej strany, že zákon č.160/1993 Z.z. o započítavaní pohľadávok podnikateľov je v rozpore s Ústavou SR a novela zákona o štátnom podniku č.174/1993 Z.z. je vrcholom protekcionizmu štátneho sektora. Dôvody.