Stomatológia v USA: zubné zdravie s ručením neobmedzeným - Brunovský, O.
Systém masovej prevencie v stomatológii USA poskytovanej od detstva za nízke ceny. Zabezpečuje vysokú úroveň zubného zdravia, prosperitu zubnej praxe. Využitie výsledkov výskumu.