Ako Rotor dokázal rozkrútiť zadretý motor O energetickom projekte Bushovho fondu, ktorý mal namále - Brunovský, O.
Vývoj firmy, ktorá pomocou úveru od slovensko-amerického podnikateľského fondu úspešne podniká v oblasti budovania malých vodných elektrární.