Podnikanie
Pravidelná rubrika Združenia podnikateľov Slovenska. - FNM by mal byť nezávislý privatizačný orgán - záver z memoranda SOPK z 23.9.1993. Vznik spoločenstva na ochranu súkromných nájomcov a vlastníkov nebytových priestorov. Národná agentúra pre rozvoj malého a stredného podnikania (NAR MSP) spája podnikateľov Slovenska.