Korene úspechu a neúspechu Typické prvky úspešnej firmy: správna vízia, znalosť konkurencie i vlastných zdrojov - Pilková, Anna
Bližšie o kľúčových prvkoch úspešnej stretégie americkej farmaceutickej firmy Merck and Company, najuznávanej firmy v rebríčku, ktorý zostavuje americký časopis Fortune. Ocenenie finančného zdravia firmy (úroveň platbyschopnosti,akosti výrobkov a služieb a schopnosti udržať si a rozvíjať talenty.