Plynule od ekonómie a späť Plynulosť toku peňazí v podniku možno zabezpečiť bunkovým systémom riadenia - Križan, I.
Riadenie podniku je riadením finančných tokov. Plynulosť výrobného procesu je odzrkadlením plynulosti pohybu peňazí týmto procesom.