Strata v žiarskej hlinikárni aj po modernizácii bude vyše dvoch miliárd ročne - Holčík, J.
Pohľad bývalého ministra priemyslu SR na politiku súčasnej vlády vo vzťahu k výrobe hliníka cez zahraničné pôžičky na modernizáciu výroby, vysoké náklady na výrobu hliníka, ktoré povedú k stratám až po prebytok hliníka vo svete a nevyhnutnosť koncepčného odpriemyselnenia Slovenska.