Školské skloňovania podľa vzoru Baťa Baťova nadácia pre mladých podnikateľov vznikla v marci a už má polročné výsledky - Lajčiaková, D.
Spájanie vyučovania na obchodných akadémiách s konkrétnymi podnikateľskými aktivitami. Príklad z OA v Leviciach, kde si študenti vytvorili akciovú spoločnosť Batex pre spolužiakov podporovanú Baťovou nadáciou prostredníctvom americkej organizácie Junior Achievement v rámci programu Aplikovaná ekonómia (15 účastníkov programu). Fiktívne podnikanie na fiktívnych trhoch. Nový program nadácie od mája na 22 stredných školách - Základy podnikania.