Podnikatelia by mali byť pripravení platiť cenu za etické správanie, tvrdí americký učiteľ etiky - Luknič, Arnold Steve
Prehľad morálneho rastu firiem. 5 stupňov etického vývoja firmy: 1. amorálna organizácia, 2. právne formalistická, 3. spoločensky zodpovedná, 4. formujúca sa etická a 5. etická organizácia. Charakteristika prvkov manažérskeho prístupu a postojov, etických aspektov firemnej kultúry a produktov firemnej kultúry (morálny kódex firmy) jednotlivých stupňov.