Konverzia zbrojárskej výroby Slovensko - Zábojníková, M.
Radikálny útlm zbrojárskej výroby na Slovensku po r. 1989 a jeho vplyv na hospodársky rozvoj Slovenska. Konverzia a privatizácia. Obmedzenie zbrojárskej výroby. Vytvorenie Združenia obranného priemyslu SR (ZOPS). Úlohy Združenia. Financovanie konverzných projektov.