Príjmová situácia mladých rodín - Rybárová, Silvia
Analýza príjmovej situácie mladých rodín. Čisté peňažné príjmy mladých rodín a priemernej rodinnej domácnosti v roku 1992. Veľkosť vplyvu rôznych faktorov na peňažný príjem mladej rodiny. Zloženie čistých peňažných príjmov rodín. Naturálna spotreba mladej a priemernej rodiny podľa počtu detí.