Vývoj spotreby v domácnostiach SR - Bednárik, Rastislav
Vývoj spotreby obyvateľstva SR. Výdavková situácia domácností na Slovensku od roku 1989. Stratifikácia domácností z hľadiska výšky výdavkov (príjmov) na Slovensku a porovnanie jednotlivých krajín Európy.