REFA o skupinovej práci - Demko, P.
Zahraničné prístupy ku skupinovej organizácii práce, doplnené o naše vlastné poznatky a skúsenosti. Slovenská pobočka zväzu pre štúdium práce a podnikovú organizáciu REFA - REFA Slovensko. Názory a konštatovania o skupinovej organizácii práce, ktorými sa zaoberá odborný časopis REFA - Nachrichten. Skupinová organizácia práce uplatňovaná v SRN, v Japonsku presadzovaná koncepcia štíhlej výroby. Definícia pojmu skupinová práca. Štyri základné dimenzie: Integrácia funkcií a úloh. Samoriadenie a samokontrola. Kooperácia a kvalifikačná integrácia.