Nariadenie vlády
Nariadenie vlády ČSFR zo dňa 23. januára 1992 č. 53/1992 Zb. o minimálnej mzde v znení nariadenia vlády SR č.645/1992 Zb. a nariadenia vlády SR z 12. októbra 1993. Nariadenie upravujúce poskytovanie minimálnej mzdy zamestnancom v pracovnom pomere. Výklad k novele nariadenia vlády ČSFR č.53/1992 Zb. o minimálnej mzde.