Zákon o zamestnanosti č.1/1991 Zb.
Úplné znenie zákona o zamestnanosti č.1/1991 Zb. v znení zmien a doplnkov vykonaných zákonom č.305/1991 Zb., zákonom č.578/1991 Zb., zákonom č.231/1992 Zb., a zákonom Národnej rady Slovenskej republiky č.247/1993 Z. z.