Legislatíva a export v zornom poli Slovenská obchodná a priemyselná komora v roku 1994
Úlohy SOPK v r. 1994: zameranie na legislatívne návrhy, odstránenie reštriktívnych opatrení v oblasti kapitálového trhu, zabezpečenia kompatibility nášho právneho poriadku s právom Európskej únie, podpora exportnej politiky štátu, spracovanie "Návrhu legislatívneho procesu zákonodarnej činnosti v r. 1994".