Nový zákon o cestnej dani s viacerými zmenami - Matloň, Igor
Upozornenie na niektoré zmeny, ktoré priniesol nový zákon o cestnej dani schválený NR SR v marci 1994. Rozšírenie prípadov oslobodenia od dane. Zmena ročnej sadzby dane a zvýhodnenie ekologických vozidiel. Splácanie dane v závislosti od jej výšky. Možnosť pomerného platenia. Kompenzácia strát na cestných daniach novelizovaným zákonom o dani z príjmov.