Sadzobník maximálnych úhrad za sprostredkovanie zamestnania
Prehľad dávok dôchodkového zabezpečenia. Sadzobník maximálnych úhrad za sprostredkovanie zamestnania na základe 5 ods. 2 zákona č.1/1991 Zb. o zamestnanosti v znení zákona č.231/1992 Zb. MPSVR SR. Výklad k niektorým ustanoveniam sadzobníka. Tabuľky dávok dôchodkového zabezpečenia, dávok nemocenského poistenia, štátne sociálne dávky.