Banky versus podnikatelé Téma, které vyvolalo živý zájem - Šatavová, I.
Diskusia o problémoch českých bánk a ich vplyve na podnikateľov. 3 okruhy diskutovaných problémov: 1. primeranosť výšky úrokových sadzieb a rozpätie úrokovej marže, 2. obmedzenosť úverových zdrojov v českej ekonomike, 3. možnosti získania úveru.