Nové špatné úvěry - Pospíšil, J.
Významné zmeny v českom bankovníctve v posledných rokoch. Záruky za vklady. Vklady prestávajú byť garantované štátom. Dynamická privatizácia priniesla so sebou i nové rizikové úvery. Zostrenie konkurencie a jej vplyv na činnosť bánk. Posilnenie stability bankového systému v ČR.