Menový vývoj v SR za prvý až tretí štvrťrok 1993 November 1993
Reálna ekonomika - priemyselná produkcia, stavebná produkcia, spotrebiteľské ceny, nezamestnanosť. Vonkajšia ekonomika - celkové devízové rezervy. Menové ukazatele - peňažná zásoba, korunové úvery, peňažné agregáty M1 a M2, stav úverov v cudzej mene, úrokové miery úverov, úrokové miery vkladov, zmenkové obchody, aukčný refinančný úver, povinné minimálne rezervy, vývoj štátneho rozpočtu.