Analýzy akciových spoločností
Obsah analýzy: uskutočnené obchody s akciami, základné údaje, finančné ukazovatele, SWOT-analýza (silné a slabé stránky), postavenie na trhu, strategické zámery spoločnosti, záverečné hodnotenie.