Definitívne výsledky 12. kola periodických aukcií RM-Systému Slovakia, od 23.2.1994 do 8.3.1994
Abecedne usporiadaný zoznam emitentov - akciových spoločností, s ktorých účastinami sa obchodovalo v 12. kole periodických aukcií - s uvedením aukčných cien, ponuky, dopytu a objemu obchodu.