Kapitálové trhy v strednej Európe
Materiály prevzaté zo servisu agentúry Bloomberg Business News. - Situácia na kapitálových trhoch Poľska, Maďarska, Slovenska a Česka. Penzijné fondy ČR na kapitálových trhoch. Nevyhnutnosť širších a podrobnejších informácií o spoločnostiach. Burzové indexy.