Kapitálové trhy v strednej Európe
Stúpanie cien akcií na pražskej burze cenných papierov. Vláda ČR hľadá partnerov pre výrobcov leteckej techniky. Začiatok emisnej horúčky v Prahe. Maďarsko v pavučine dlhov. Spoločnosť Morgan Stanley radí predať poľské akcie. - Materiály prevzaté zo servisu agentúry Bloomberg Business News.