Kapitálové trhy v strednej Európe
Vybraté príspevky zo servisu agentúry Bloomberg Business News o zvýšení podielu Whirlpool v spoločnom podniku s popradským Tatramatom, o situácii v Banke Bohemia, poľskej banke Slaski a kúpe kontrolného balíka akcií východonemeckej spoločnosti Umformtechnik Erfurt Škodou Plzeň.