Výsledky 14. kola periodických aukcií v RM-Systéme Praha
Abecedne usporiadaný zoznam emitentov - akciových spoločností s uvedením aukčných kúpnych cien, uskutočnených obchodoch a ich objeme, ako aj dolná a horná hranina cenového pásma pre 15. kolo v RM-Systéme Praha.