Hospodársky vývoj SR v roku 1993
Politický prehľad situácie na Slovensku v r. 1993. Transformačný proces. Krátkodobý ekonomický vývoj. Vývoj hospodárstva SR v roku 1993. Vývoj priemyselnej produkcie. Vývoj poľnohospodárstva. Vývoj v sektore služieb.