Jak nás vidí OECD
Najvýznamnejšie pasáže správy OECD o stave českej ekonomiky - globálne ocenenie ekonomiky, ekonomickej reformy a ich podstatné prvky. Celkové hodnotenie. Úroveň ekonomického rozvoja. Vládna stratégia. Podniky pred privatizáciou a po nej. Finančná disciplína, podniky, banky a bankroty. Inflácia, mzdy a mzdová regulácia. Spotrebitelia a konkurencia. Vyhliadky do budúcnosti.