Správa o stave republiky Praktické kroky vlády svedčia o riešení problémov bez hľadania systémových východísk - Kováč, M.
Výber zo Správy o stave SR, ktorú predniesol v NR SR prezident 9.3.1994. Analýza hospodárskej situácie SR v prvom roku jej existencie konfrontovaná s programovými cieľmi vlády V. Mečiara. Vyslovenie nedôvery V. Mečiarovi, vládu preberá opozícia.