Mlyn Pohronský Ruskov - privatizácia na objednávku - Hajko, J.
Na príklade schválenia zmeny privatizačného projektu a.s. Mlyn Pohronský Ruskov poukázané na hektické tempo slovenskej vlády (V. Mečiara) pri schvaľovaní privatizačných projektov vo februári 1994.