Problémy s konverziou prinášajú aj oživenie zbrojárskej výroby na Slovensku Konverzia zbrojárskeho priemyslu - Prosnan, Jozef
Situácie a problémy riešenia konverzie výroby zbraní v troch slovenských podnikoch: ZŤS TEES Martin, ZŤS Dubnica a PPS Detva. Konverzia viazne na nedostatku financií a zníženom dopyte na zahraničných trhoch. Zadlženosť podnikov, úroky za úvery, stav úverov poskytnutých na špeciálnu výrobu k 30.6.1993. Rozvoj civilnej výroby, problémy s odbytom. Od 1992 prehodnotením koncepcie oživenie zbrojárskej výroby, rokovanie Združenia obranného priemyslu Slovenska so spoločnosťou RDP Group, ktorá združuje 40 českých podnikov.