Transformačné procesy a sociálne premeny vidieka - Buchta, Stanislav
Analýza dopadov procesov transformácie poľnohospodárstva na celkový sociálny život vidieka. Analýza zamestnanosti v poľnohospodárstve vrátane nových trendov a fenoménov na vidieku ako dôsledku transformácie poľnohospodárstva. Transformačné proces a vidiecke osídlenie. Podnikový manažment v poľnohospodárstve. Podniková sociálna politika.