Hospodárske vyhliadky Maďarska na rok 1994
Príspevok spracovaný podľa mesačných informácií Business Eastern Europe vydávaných Economist Inteligence Unit britského týždenníka The Economist. - Zvýšenie HDP. Vzrast vývozu, pokles nezamestnanosti, inflácie. Zahraničné investície, dobré podmienky. Privatizácia bankového sektora. Stabilná politická situácia.