Nad Jasnou stále nejasno Cestovný ruch
Na príklade účastinnej spoločnosti Ski Jasná, ktorá pôsobí v Nízkych Tatrách, dokumentované problémy a úspechy podnikania v cestovnom ruchu na Slovensku. Satur, š.p. - slovenský Čedok od 1994. Slovensko krajinou exportu turistov a zdrojom devízových príjmov pre iné krajiny.