Zámery rozvoja cestovného ruchu
Výber z materiálu sekcie cestovného ruchu Ministerstva hospodárstva SR určeného na prerokovanie vo vláde SR. Vývoj cestovného ruchu v SR od r.1990. Nosné formy rozvoja cestovného ruchu (mestský a poznávací, horský, kúpeľný). Predpokladaný vývoj devízových príjmov, údaje a predpoklady na r.1989-1996. Kroky k fungujúcemu odvetviu. Potreby a zdroje krytia. Rozvoj regiónov cestovného ruchu na Slovensku. Program podpory rozvoja. Štatistické údaje.