Obchodní případ v dokladech
Obchodný prípad ako komplexná obchodná operácia, vyplývajúca z kúpnej zmluvy na vývoz a dovoz tovaru. Popis a najdôležitejšie vzorové ukážky, ktoré sú potrebné pre každú zákazku.